De maaltijdservice van étumé:
vers & gezond, verantwoord lekker!

Onze maaltijdservice: Maaltijden van lokale producten

Ons vlees, onze zuivel en onze groenten komen uit de buurt. (regio Nijmegen & Arnhem)

Zo vinden  wij het bijvoorbeeld belangrijk dat het vlees dat we gebruiken voor onze maaltijdservice van dieren komt die een goed leven hebben gehad. Want dat proef je!

Onze maaltijdservice: verse maaltijden, verantwoord samengesteld

Onze maaltijden worden gemaakt van verse producten in onze eigen keuken. 
De producten snijden en verwerken we zelf, zo weten we zeker dat de maaltijden optimaal vers en gezond zijn na bereiding. 

U hoeft thuis de maaltijden slechts op te warmen, dat is het gemak van onze maaltijdservice!

Kant-en-klaar verpakt, zonder plastic of pfas. Ook dat is onze maaltijdservice

Al bijna tien jaar verpakken we onze verse maaltijden in natuurlijk materiaal. Voor ons is het logisch dat het gemak van onze maaltijdservice hand in hand gaat met een zo verantwoord mogelijke manier van verpakken.

Onze bakjes, deksels, tasjes en servetten bevatten dan ook 0% plastic.

Gezonde maaltijden, dagelijks thuisbezorgd.

Verse en gezonde maaltijden aan huis. Zo simpel is onze maaltijdservice samen te vatten.

Het gemak van tafeltjedekje, de smaak van een ambachtelijke keuken. 

Onze maaltijdservice: gratis thuisbezorgd

Onze vaste bezorgers komen op vaste tijden uw maaltijd bezorgen in regio Nijmegen & Arnhem.

Vijf dagen per week, want vers is bij ons echt vers. Ook dat hoort bij onze maaltijdservice! 

Kantenklaar aangeleverd: Zo aan tafel!

Dat is het gemak van onze maaltijdservice!

En komt het een keer niet uit? Dan slaat u gewoon een keer over. U zit bij onze maaltijdvoorziening nergens aan vast. Laat de kwaliteit van onze maaltijdservice u overtuigen!

Onze maaltijdservice is dagvers

Dat houdt bij ons dus in dat de maaltijden gemaakt worden van verse producten. Verse producten, dagelijks aangeleverd door leveranciers uit onze eigen regio Nijmegen en Arnhem. 

De  versproducten (uit onze eigen regio) worden door onze koks (bij ons kookt de chef nog zelf!) bereid tot dagverse maaltijden. Deze maaltijden worden verpakt in verantwoorde verpakkingen (dus zonder plastic). De maaltijden kunnen worden door onze vaste bezorgers bij u thuisbezorgd, elke dag vers. Dat houdt onze maaltijdservice in.

De maaltijden kunt u eenvoudig opwarmen in de verpakking. Dat is het gemak van onze maaltijdservice!

Wilt u meer informatie over de maaltijden, de prijzen, onze service en meer? Download dan nu onze volledige informatiemap of laat uw gegevens achter en wij bezorgen de map binnen enkele dagen bij u thuis. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Bij étumé (spreek uit: eet u mee) maaltijdservice willen we natuurlijk de lekkerste maaltijd maken. Maar daarnaast vinden we het ook heel belangrijk dat we dat op een zo verantwoord  mogelijke manier doen. 

Wij verpakken onze verse maaltijden in verpakkingen die gemaakt zijn van restproducten uit de suikerwinning. Deze verpakkingen zijn geschikt voor opwarming in de magnetron. Na gebruik mogen ze bij het groenafval. Volledig composteerbaar en CO2-neutraal.

Ook letten we op dat we voor onze maaltijdservice zoveel mogelijk gebruik maken van producten en diensten uit eigen regio (Nijmegen en Arnhem).